pregnancy termination in manila

pregnancy termination in manila bizautomation.com abortion philippines
NIEUWS | AGENDA | BLOG

Hans Lenting

Hans Lenting
geen byte te veel!

Niet alleen het ontbreken van een weelderige haarbos is de reden achter de naam van 'de Kale ICT'.

De Kale ICT is de no-nonsense onderneming van Hans Lenting. Hans speelt met de bits en de bytes. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond met meer dan vijftien jaar ervaring op het snijvlak van ICT en business.Door zijn ervaring is Hans in staat om snel en grondig de wensen in kaart te brengen. Niet alleen een advies maar ook de realisatie van een website, applicatie of database is bij hem in goede handen!

Advies

 Hans helpt bij het praktisch organiseren van uw ICT toepassingen. Het realiseren en inrichten van bijv. een klantenadministratie, een website of het werken in de cloud: altijd op zoek naar de pragmatische oplossing.

Ervaring

Hans heeft veel ervaring in het MKB en bij zelfstandige professionals. Voor hen realiseert hij oplossingen met dezelfde effectiviteit als voor grote bedrijven, alleen dan geschikt gemaakt voor de toepassingen en het budget van een kleinere onderneming.

Pragmatisch

Handige, praktische oplossingen die het werk makkelijk maken: een handige database, een goede tool, een website waarin direct gewerkt kan worden. Alles om het werk goedkoper, beter en sneller te kunnen uitvoeren.

 

categorie: ICT
delen: Stuur door